Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 2012

SHIJIAZHUANG TUOOU CONSTRUCTION MATERIALS TRADING CO., LTD.

Babagan Kita

Tuoou nggabungake pasokan bahan baku, pangembangan produk, produksi, transportasi, instalasi lan layanan tindak lanjut.

Shijiazhuang Tuoou Materials Trading Co., Ltd didegaké ing taun 2012, dununge ing kutha shijiazhuang provinsi hebei cedhak karo Tianjin Xingang.

Spesialisasi ngasilake kabeh jinis villa baja ringan, omah kontainer, omah sederhana, omah seluler, aksesoris omah. Pabrik kita duwe komitmen kanggo nyedhiyakake desain modular, sales, produksi lan instalasi solusi mandheg.

Yen sampeyan butuh solusi sing paling apik ... bisa diladeni

Kita bakal nyedhiyani sampeyan solusi solusi perumahan lan komersial sing profesional lan hemat biaya.

Hubungi Kita
factory03
factory04
factory05
factory01
factory02