Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 2012

SHIJIAZHUANG TUOOU CONSTRUCTION MATERIALS TRADING CO., LTD.

Omah multi fungsi

  • Multi Function House

    Omah Multi Fungsi

    Omah villa baja ringan minangka salah sawijining jinis omah prefabrikasi, omah prefab utawa omah modular. Paling populer digunakake ing negara liya, ora preduli minangka negara sing sugih utawa miskin minangka omah kulawarga.
    Iki digawe saka waja logam-logam sing kuwat lan ijo, minangka struktur lan panel sandwich sing entheng utawa papan serat semen kanggo tembok lan atap. Tembok ing njero lan njaba bisa dihiasi nganggo bahan modern sing beda supaya omah katon apik lan kepenak.
    Iki anti banyu, geni, bukti swara, jampel panas. Kita bisa ngetutake tata letak pelanggan lan sarat kanggo ngrancang.