Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 2012

SHIJIAZHUANG TUOOU CONSTRUCTION MATERIALS TRADING CO., LTD.

Ruangan kemasan

  • Packing room

    Ruangan kemasan

    Tipe Produk: Omah Wadah
    Layanan Sawise Didol: Dhukungan teknis online, Instalasi Onsite, Latihan Onsite, Inspeksi Onsite
    Kemampuan Solusi Proyek: desain grafis, desain model 3D, solusi total kanggo proyek, Gabungan Kolaborasi