Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 2012

SHIJIAZHUANG TUOOU CONSTRUCTION MATERIALS TRADING CO., LTD.

Papan bangunan

  • Internal And External Hanging Board

    Papan Gantung Internal lan Eksternal

    Papan gantung eksterior lan internal minangka salah sawijining bahan bangunan, sing digunakake kanggo tembok njaba utawa tembok interior. Papan gantung eksternal lan internal kudu anti-korosi, tahan suhu dhuwur, anti-penuaan, ora ana radiasi, pencegahan kobongan, kontrol hama, ora ana deformasi lan sifat dhasar liyane. Sekaligus, dheweke mbutuhake tampilan sing apik, konstruksi sederhana, perlindungan lingkungan lan hemat energi.

  • Building Material 3 Tab Roofing Wall Tiles Asphalt Shingles

    Bahan Bangunan 3 Tab Roofing Wall Genteng Asphalt Shingles

    Ketik: Shingle aspal 3-tab
    Jembar : 333mm
    Dawa: 1000mm

  • OSB board

    Papan OSB

    Papan untai berorientasi (OSB) minangka jinis kayu rekayasa sing padha karo papan partikel, sing dibentuk kanthi nambah perekat lan banjur ngompres lapisan untaian kayu (flakes) ing orientasi tartamtu. OSB minangka bahan kanthi sifat mekanik sing cocog sing cocog banget kanggo aplikasi bantalan nalika konstruksi. Saiki luwih populer tinimbang kayu lapis, sing mrentah 66% pasar panel struktural. Panggunaan sing paling umum yaiku nyukur ing tembok, lantai, lan atap. Kanggo ...