Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 2012

SHIJIAZHUANG TUOOU CONSTRUCTION MATERIALS TRADING CO., LTD.

Warta

  • Karakteristik villa baja ringan lan konstruksi sistem

    Vila baja ringan, uga dikenal minangka perumahan struktur baja ringan, bahan utamane digawe saka strip baja aluminium galvanis sing dicelupake kanthi sintesis teknologi rolling adhem saka keel baja ringan. Struktur paduan seng-seng saka piring baja berlapis seng-aluminium kasusun saka 55% aluminium, ...
    Waca liyane
  • Sejarah pangembangan villa baja ringan ing omah lan luar negeri

    Bubar, ing pasar perumahan nyebul "angin villa baja ringan", barang anyar iki nyebabake akeh wong sing nggatekake. Omah baja ringan katon ing China ing taun 1990an. Saiki, teknologi bangunan struktur baja wis diwasa, dipromosikake dening negara, lan ...
    Waca liyane
  • Keuntungan saka villa baja ringan

    Ana alesan jero kenapa sistem villa baja ringan, kalebu omah lan apartemen siji-lantai lan multi-lantai, berkembang kanthi cepet. Dibandhingake karo perumahan struktur baja liyane, sistem perumahan integral baja ringan TUOOU, utamane ...
    Waca liyane
  • Kinerja sing apik sawise taun anyar

    Tanggal 2 Maret, Pak Robert, pelanggan Australia, teka ing perusahaan kita maneh. Iki kaping telune teka ing China lan tuoou. Sawise pangerten awal pisanan, evaluasi kaping pindho kaloro lan sukses pungkasan ing wektu iki Pak Robert mesthi negesake yen dheweke butuh teknologi ...
    Waca liyane