Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 2012

SHIJIAZHUANG TUOOU CONSTRUCTION MATERIALS TRADING CO., LTD.

Ruangan kemasan

Katrangan singkat:

Tipe Produk: Omah Wadah
Layanan Sawise Didol: Dhukungan teknis online, Instalasi Onsite, Latihan Onsite, Inspeksi Onsite
Kemampuan Solusi Proyek: desain grafis, desain model 3D, solusi total kanggo proyek, Gabungan Kolaborasi


Detail Produk

Tag Produk

Aplikasi: Hotel, Residensi
Gunakake: Carport, Hotel, Omah, Kios, Booth, Kantor, Sentry Box, Guard Guard, Toko, Toilet, Villa, Gudang, Lokakarya, Tanduran
Struktur utama: Bingkai Aluminium
Lantai: Honeycomb aluminium kanthi bahan geni
Tembok Outsize: honeycomb aluminium karo bahan geni
Ing njero tembok: Papan tahan kayu ekologis
Werna: Disesuaikan
Kiriman: Ngumpul
Windows & Doors: Jendela & Pintu Aluminium
Rincian Kemasan
1, katun Mutiara nganggo kertas kerajinan, cilik kayu ing njaba nganggo bingkai dhukungan besi interior.
2, Paket khusus miturut syarat pelanggan.

Packing room 09

Packing room 11 Packing room 01Packing room 10 Packing room 02 Packing room 03 Packing room 04 Packing room 05 Packing room 06 Packing room 07 Packing room 08

 

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan