Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 2012

SHIJIAZHUANG TUOOU CONSTRUCTION MATERIALS TRADING CO., LTD.

Hubungi Kita

KONTAK KAMI

Alamat:

Kamar 1108 Gedung Bisnis Gelan, No. 256 Xisanzhuang Street, Xinhua District, Shijiazhuang, Hebei, China.

Mobile:

+8613931988183 / + 86-311-85273299 / + 86-311-85273299

Butuh Bantuan?

Aja ragu-ragu takon apa-apa. Email kanthi langsungtuoouchina@126.com utawa nelpon kita ing + 86-311-85273299

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita