Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 2012

SHIJIAZHUANG TUOOU CONSTRUCTION MATERIALS TRADING CO., LTD.

Omah Multi Fungsi

Katrangan singkat:

Omah villa baja ringan minangka salah sawijining jinis omah prefabrikasi, omah prefab utawa omah modular. Paling populer digunakake ing negara liya, ora preduli minangka negara sing sugih utawa miskin minangka omah kulawarga.
Iki digawe saka waja logam-logam sing kuwat lan ijo, minangka struktur lan panel sandwich sing entheng utawa papan serat semen kanggo tembok lan atap. Tembok ing njero lan njaba bisa dihiasi nganggo bahan modern sing beda supaya omah katon apik lan kepenak.
Iki anti banyu, geni, bukti swara, jampel panas. Kita bisa ngetutake tata letak pelanggan lan sarat kanggo ngrancang.


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng: Omah villa baja ringan
Tipe Produk: Omah Panel Sandwich
Layanan Sawise Didol: Dhukungan teknis online
Aplikasi: Villa
Gunakake: Hotel, Omah, Kantor, Villa
Gaya Desain: Modern
Ukuran: Disesuaikan
Umur urip: 25 ~ 30 taun
Klambi tembok: Papan semen serat, klambi PVC, klambi PU
Panel sandwich semen kandel: 50/75/100/120 / 150mm
Bahan: Panel Sandwich Kelas: GB
Nyegah Korosi: Sand blasting, derusting, primer lan finish paiting
Fitur: Multi-fungsi, Instalasi cepet, ramah lingkungan, terjangkau
Kemampuan Suplai: 50000 Meter Persegi / Meter Persagi saben Sasi

Aksesoris

Bagian semat – M24
Bolt kekuatan dhuwur – M20,10.9S
Baut umum –M20
Kukur gunting – ∅19
Bolt galvanis –M20

Pigura baja utama

Kolom baja ing lantai ngisor – HN200X100X5X8, tabung 100X100X3.0suqure
Kolom baja Lantai Loro – tabung suqure 80 * 2.0
Beam truss atap – 80 * 40 tabung suqure + 80 * 40 tabung suqure
Balok lantai – HN250 * 125 * 6 * 9
Balok lantai – HN200X100X5.5X8
Rod dasi – tabung suqure 80 * 2.0mm
Tangga– [16 U-bar + 2.5mm piring kotak-kotak
Baja kanggo lempengan beton – ∅8 batang baja
Atap purlin – 80 * 40 * 2.5 tabung cair
Pelat sambung – 3 ~ 4mm lembaran baja
Pabrik waja struktur – Tahan teyeng, Lukisan

Pangopènan

Panel atap – panel Sandwich 50mm EPS + Kayap aspal
Panel tembok — panel sandwich 75 / 100mm Semen
Plat baja minangka dhukungan lantai - jinis 1.0mm770
Lukisan tembok njaba - Cat watu nyata
Tramping – piring galvanis, lembaran baja
Aksesoris liyane – Kuku nutul awake dhewe, baut, saluran, kaca semen
Lawang – Pintu baja, lawang aluminium, lawang kaca
Jendela – Jendela geser aluminium

Multi Function House Multi Function House Multi Function House Multi Function House Multi Function House Multi Function House Multi Function House Multi Function House Multi Function House


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan