Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 2012

SHIJIAZHUANG TUOOU CONSTRUCTION MATERIALS TRADING CO., LTD.

Produk

  • Beautiful appearance small prefabricated house prefabricated light steel structure module villa / housing

    Tampilan ayu bangunan prefabrikasi omah struktur prefabrikasi baja ringan villa villa / omah

    Cara majelis: dirakit
    Gunakake ”: urip ing kulawarga, hotel, supermarket lsp
    Ukuran: Custom

  • Internal And External Hanging Board

    Papan Gantung Internal lan Eksternal

    Papan gantung eksterior lan internal minangka salah sawijining bahan bangunan, sing digunakake kanggo tembok njaba utawa tembok interior. Papan gantung eksternal lan internal kudu anti-korosi, tahan suhu dhuwur, anti-penuaan, ora ana radiasi, pencegahan kobongan, kontrol hama, ora ana deformasi lan sifat dhasar liyane. Sekaligus, dheweke mbutuhake tampilan sing apik, konstruksi sederhana, perlindungan lingkungan lan hemat energi.

  • Multi Function House

    Omah Multi Fungsi

    Omah villa baja ringan minangka salah sawijining jinis omah prefabrikasi, omah prefab utawa omah modular. Paling populer digunakake ing negara liya, ora preduli minangka negara sing sugih utawa miskin minangka omah kulawarga.
    Iki digawe saka waja logam-logam sing kuwat lan ijo, minangka struktur lan panel sandwich sing entheng utawa papan serat semen kanggo tembok lan atap. Tembok ing njero lan njaba bisa dihiasi nganggo bahan modern sing beda supaya omah katon apik lan kepenak.
    Iki anti banyu, geni, bukti swara, jampel panas. Kita bisa ngetutake tata letak pelanggan lan sarat kanggo ngrancang.

  • Custom Room

    Kamar Custom

    Vila baja ringan, uga dikenal minangka perumahan struktur baja ringan, bahan utamane digawe saka strip baja aluminium galvanis sing dicelupake kanthi sintesis teknologi rolling adhem saka keel baja ringan.
    Struktur paduan seng-aluminium pelat baja berlapis seng seng kasusun saka 55% aluminium, seng 43,4% lan silikon 1,6% dikuatake nganti 600 ℃. Struktur kabeh kasusun saka aluminium-wesi-silika-seng, nggawe kristal papat unsur kandhel, mula nggawe lapisan alangi sing kuwat lan efektif kanggo nyegah faktor korosi ora bisa nembus. Kita bisa ngatur miturut gambar sampeyan.

  • Low Price Steel Structure Luxury Villa container hotel

    Struktur Baja Rendah Hotel kontainer Villa Mewah

    Ukuran : 20 * 8 * 9,5 kaki (ukuran liyane opsional)
    Bobot: udakara 1,5 ton
    Werna : putih standar, bisa disesuaikan

  • Building Material 3 Tab Roofing Wall Tiles Asphalt Shingles

    Bahan Bangunan 3 Tab Roofing Wall Genteng Asphalt Shingles

    Ketik: Shingle aspal 3-tab
    Jembar : 333mm
    Dawa: 1000mm

  • Packing room

    Ruangan kemasan

    Tipe Produk: Omah Wadah
    Layanan Sawise Didol: Dhukungan teknis online, Instalasi Onsite, Latihan Onsite, Inspeksi Onsite
    Kemampuan Solusi Proyek: desain grafis, desain model 3D, solusi total kanggo proyek, Gabungan Kolaborasi

  • Laser cutting (cutting,bending, welding)

    Nglereni laser (nglereni, mlengkung, ngelas)

    Nglereni laser minangka proses nggunakake laser sing kuat kanggo ngethok lan / utawa ngukir barang saka lembaran material kaya plastik, kayu lan bahan liyane.

  • galvanized steel pipe

    pipa baja galvanis

    Jeneng produk: pipa baja galvanis Diameter njaba; 12mm-219mm Panjang: Panjang standar 6m lan 12m, dipotong nganti dawa kasedhiya miturut panjaluk. Kekandelan Tembok: 0.8-12.75mm Lapisan Seng: 40-650g / m2 End. Polos, utas nganggo klem Pelindung: tutup plastik Panganggoan: pipa banyu, pipa scaffolding, pipa griya ijo, lsp. Pakcaging: kemasan layak segara standar lan miturut pelanggan syarat
  • Light steel connector for villa

    Konektor baja ringan kanggo villa

    1. Pengikat tahan kuat / bagian penahan / bagian tahan angin / konektor Aseismik / Konektor struktural baja ringan tahan angin lan shockproof Ukuran: 3 * 66 * 251 Bagéan anti-pullout dipasang ing tembok tembok baja ringan sing tembok tipis, umume digunakake kanthi interval samberan ekspansi, kanggo sambungan antarane lantai siji lan lantai dhasar, sisih dipasang ing tombol vertikal kanthi sekrup pengeboran kepala bunder heksagonal, sisih ngisor dipasang karo bolt ...
  • Stamping (cutting, bending, welding)

    Stamping (nglereni, mlengkung, ngelas)

    Layanan One-Stop OEM & ODM nggawe macem-macem jinis bagean logam kanthi macem-macem bagian logam presisi nganti bagian stamping logam lembaran gedhe. Miturut jumlahe pesanan pelanggan, kita nawakake cara sing paling larang regane kanggo proyek sampeyan, bisa nggunakake nglereni laser, produksi siji-sijine utawa produksi otomatis mati progresif terus-terusan. Pemprosesan: Bahan Stamping: Baja, Baja tahan karat, Kuningan, Tembaga, tembaga, Aluminium, Titanium, baja silikon, piring nikel dll Proses liyane: Mesin, ...
  • Good quality Q345 Q235b Erw Black Round Steel Welded Pipe

    Kualitas apik Q345 Q235b Erw Pipa Bulat Bunder Ireng

    Jeneng produk: ERW pipa baja gandheng Standar: ASTM, API, DIN, JIS, GB, ASTM A106-2006, ASTM A53-2007, BS 1387, DIN 2444, DIN EN 10025, JIS G3444-2006, GB / T 3094-2000 Bahan: Q195 / Q215 / Q235 / Q345 Teknik: Pra-galvanis / Panas-dippedgalvanis / Tanduran hang / galvanisasi / Bagean ERW Bentuk: Kaku / Sqaure / Ketebalan Rectangular: 0,5 - 20 mm Panjang: Pipa Bunder Bunder 1-12m (21,3 mm-406.4mm) Pipa Baja Persegi (20mm * 20mm-500mm * 500mm) Pipa Bunder Rectangular (20mm * 30mm-400mm * 600mm) Perawatan Lumahing: Bl ...