We help the world growing since 2012

SHIJIAZHUANG TUOOU CONSTRUCTION MATERIALS TRADING CO., LTD.

Villa Struktur Baja Ringan / Omah

Katrangan singkat:

Pambuka

Villa baja ringan nggunakake baja tembok tipis 100% kadhemen-bend minangka awak struktur lan bisa digunakake kanggo mbangun bangunan ing 6 lantai.Komponen bangunan utama sistem iki yaiku jembatan pigura, sing kasusun saka galvanis kadhemen-mlengkung frekuensi dhuwur sing dilas pipa persegi panjang tembok tipis lan segi telu, jinis C, sambungan jinis segitiga v. Kabeh komponen prefabrikasi kasebut ditransfer menyang konstruksi. situs kanggo dipasang ing awak struktur.Sawise interior, panel tembok njaba lan panel profil gendheng dilebokake, dene bahan insulasi panas lan swara diisi menyang ruang ing dek tembok lan lantai.
Produk iki ngatasi masalah "jembatan panas, tahan geni ala".

 

 

 

Kaluwihan

1.Industrialized produksi karo kacepetan Manufaktur cepet lan tliti dhuwur;
2. Good looking, struktur stabil, apik anti-kejut lan anti-karat property;Peningkatan kinerja safety 100% - Anti seismik, tahan angin lan awet
3.Cold-mbalek lancip tembok struktur struktur baja cahya bangunan wis bobot entheng, basa cethek, reregan kurang;
4. Ora perlu mesin ukuran gedhe ing situs konstruksi.Instalasi cepet.Pambangunan vila rong tingkat 200m2 bisa rampung dening 6-8 buruh trampil ing babagan 20 dina;
5. Paket nyaman lan transportasi: proses transportasi wis kebak dianggep menyang desain produk, ngoptimalake cara mbukak, karo bab 130-150 m2 saben 40 mlaku wadhah;
6. Tembok lan panel atap ditutupi dening bahan multi-jinis, sing ndadekake tembok bangunan ambegan lan nambah omah sing luwih nyaman.
7. Situs construction ora udan, lingkungan loropaken, ora seasonally restraint; Energy nyimpen 60% -Bahan jinis anyar diadopsi kanggo jampel panas lan ventilasi.
8. Kanthi kepuasan kabutuhan fungsional, tembok luwih tipis, sing nambah area panggunaan bangunan sing efektif;
9.Reuse 90%- 90% materi bisa digunakake maneh.Eco-loropaken 100%-Ora sampah lan polusi sak construction.
10. Bisa disesuaikan miturut gambar sampeyan.

dhasar
Struktur baja ringan bobote entheng, 1/5 saka struktur bata-beton, 1/6 saka struktur baja-beton, nyuda biaya kanthi signifikan, struktur baja ringan bisa ngetrapake pondasi pondasi, ruang nyusup lan ruang paling ngisor. .
Badan tembok
Ing kekandelan saka tembok njaba umume antarane 100-200mm, amarga thinness saka tembok nambah area iso digunakke dening 10% -15% dibandhingake bangunan tradisional, tingkat kasedhiyan papan bisa luwih saka 90%, interior. papan bisa dipérang flexibly, pipo lan garis bisa tata ing bolongan reserved ing reel langit-langit karo concealment luwih.

Lantai slab
Slab dek lantai minangka perakitan keel baja ringan kanthi struktur kolom sing padhet, jarak keel sesuai karo pigura gendheng kanthi modulus tartamtu.Keel ditutupi dening panel struktur sing biasane tahan banyu, anti-karat diproses papan untaian berorientasi (utawa papan OSB).Dek lantai ditutupi karo wol insulasi termal.
Slab dek lantai minangka perakitan keel baja ringan kanthi struktur kolom sing padhet, jarak keel sesuai karo pigura gendheng kanthi modulus tartamtu.Keel ditutupi dening panel struktur sing biasane tahan banyu, anti-karat diproses papan untaian berorientasi (utawa papan OSB).Dek lantai ditutupi karo wol insulasi termal.

Struktur baja ringan
Papan baja galvanis Q235 Q345, lapisan seng kanthi efektif bisa nyegah penetrasi hawa kelembapan, nyegah korosi umum panel baja, nambah umur struktur.