Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 2012

SHIJIAZHUANG TUOOU CONSTRUCTION MATERIALS TRADING CO., LTD.

Aksesoris omah

  • Light steel connector for villa

    Konektor baja ringan kanggo villa

    1. Pengikat tahan kuat / bagian penahan / bagian tahan angin / konektor Aseismik / Konektor struktural baja ringan tahan angin lan shockproof Ukuran: 3 * 66 * 251 Bagéan anti-pullout dipasang ing tembok tembok baja ringan sing tembok tipis, umume digunakake kanthi interval samberan ekspansi, kanggo sambungan antarane lantai siji lan lantai dhasar, sisih dipasang ing tombol vertikal kanthi sekrup pengeboran kepala bunder heksagonal, sisih ngisor dipasang karo bolt ...
  • DIN933 DIN931 stainless steel 304 316 a2-70 a4-80 hex screw hex head bolt

    DIN933 DIN931 stainless steel 304 316 a2-70 a4-80 hex sekrup hex kepala baut

    Produk: DIN933 DIN931 stainless steel 304 316 a2-70 a4-80 hex sekrup hex kepala baut Standar: Bahan DIN: 201, AISI304 (A2-70), AISI316 (A4-80) lsp Ukuran: 1/2 ″ -4 ″, M5-M64 utawa non-standar minangka panjaluk & desain Kelas: 4.8,6.8,8.8,10.9,12.9 Perawatan lumahing: Plain, galvanis, putih biru, YZP lsp Jenis: M12 Hex Tap Bolts Packing: karton box + kraft box Pembayaran: T / T: Sampel 30% Sampel: Sampel gratis bisa dikirim kanggo Kemampuan Pasokan tes: 10000000 Potongan / potongan saben Minggu Wektu Pimpinan: 15 dina Jeneng Produk ...
  • Coil nails

    Kuku koil

    Bahan: Q195 / Q235 /Waja
    Jinis: Decking /Kuku koil atap, Kawat koil kawat
    Tipe sirah: Head Checked Flat

  • min angle brackets

    krenjang sudhut min

    Bahan : waja Q195, Q235, stainless steel 304 316
    Szie: 2,3,4mm
    Model Standar : DIN, ASTM, JIS, BS, AISI, Non-Standar

  • Corner bracket, Corner braces, Angle bracket, Corner plates,T- Corner braces

    Kurung sudut, Kancing kurung, Kurung sudut, Piring sudut, Kancing sudut T

    Bahan: Baja tahan karat, baja karbon, tembaga, Irion, kuningan, lan tembaga, aluminium (utawa miturut sarat pelanggan)
    Perawatan lumahing: plating, paniting, nutupi bubuk, polesan, sikat.
    Kekandelan: 0,08mm ~ 50mm, utawa kasedhiya khusus liyane