Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 2012

SHIJIAZHUANG TUOOU CONSTRUCTION MATERIALS TRADING CO., LTD.

Kamar Custom

  • Custom Room

    Kamar Custom

    Vila baja ringan, uga dikenal minangka perumahan struktur baja ringan, bahan utamane digawe saka strip baja aluminium galvanis sing dicelupake kanthi sintesis teknologi rolling adhem saka keel baja ringan.
    Struktur paduan seng-aluminium pelat baja berlapis seng seng kasusun saka 55% aluminium, seng 43,4% lan silikon 1,6% dikuatake nganti 600 ℃. Struktur kabeh kasusun saka aluminium-wesi-silika-seng, nggawe kristal papat unsur kandhel, mula nggawe lapisan alangi sing kuwat lan efektif kanggo nyegah faktor korosi ora bisa nembus. Kita bisa ngatur miturut gambar sampeyan.