Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 2012

SHIJIAZHUANG TUOOU CONSTRUCTION MATERIALS TRADING CO., LTD.

Papan gantung internal lan eksternal

  • Internal And External Hanging Board

    Papan Gantung Internal lan Eksternal

    Papan gantung eksterior lan internal minangka salah sawijining bahan bangunan, sing digunakake kanggo tembok njaba utawa tembok interior. Papan gantung eksternal lan internal kudu anti-korosi, tahan suhu dhuwur, anti-penuaan, ora ana radiasi, pencegahan kobongan, kontrol hama, ora ana deformasi lan sifat dhasar liyane. Sekaligus, dheweke mbutuhake tampilan sing apik, konstruksi sederhana, perlindungan lingkungan lan hemat energi.