Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 2012

SHIJIAZHUANG TUOOU CONSTRUCTION MATERIALS TRADING CO., LTD.

Papan OSB

  • OSB board

    Papan OSB

    Papan untai berorientasi (OSB) minangka jinis kayu rekayasa sing padha karo papan partikel, sing dibentuk kanthi nambah perekat lan banjur ngompres lapisan untaian kayu (flakes) ing orientasi tartamtu. OSB minangka bahan kanthi sifat mekanik sing cocog sing cocog banget kanggo aplikasi bantalan nalika konstruksi. Saiki luwih populer tinimbang kayu lapis, sing mrentah 66% pasar panel struktural. Panggunaan sing paling umum yaiku nyukur ing tembok, lantai, lan atap. Kanggo ...