Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 2012

SHIJIAZHUANG TUOOU CONSTRUCTION MATERIALS TRADING CO., LTD.

Babagan Kita

Ringkesan Perusahaan

SHIJIAZHUANG TUOOU CONSTRUCTION MATERIALS TRADING CO., LTD

Shijiazhuang Tuoou Materials Trading Co., Ltd didegaké ing taun 2012, dununge ing kutha shijiazhuang provinsi hebei cedhak karo Tianjin Xingang.

Spesialisasi ngasilake kabeh jinis villa baja ringan, omah kontainer, omah sederhana, omah seluler, aksesoris omah. Pabrik kita duwe komitmen kanggo nyedhiyakake desain modular, sales, produksi lan instalasi solusi mandheg.

336143700

Kauntungan Kita

icobg

Niyat Nggawe

Pabrik kita duwe kapasitas manufaktur canggih, manajemen produksi tpm sing apik, kapasitas teknis profesional, kapasitas R&D level tinggi lan pusat kontrol kualitas independen.

Kualitas Banget

Produk mlaku ing produk sing didhukung proyek, kayata bagean khusus sing khusus, papan bangunan, piring warna lan lembaran baja bergelombang, panel sandwich baja warna (poliuretan, EPS, Rockwool, wol kaca, panel sandwich kamar bersih), dek lantai, baja struktur, produk baja lsp.

Tim Teknis Kuat

Tuoou nggatekake pangembangan kemampuan riset ilmiah dhewe, lan nggawe lingkungan sing apik kanggo peningkatan kemampuan panelitian ilmiah sing terus-terusan. Nganti saiki, kita wis menang 5 sertifikat paten model utilitas babagan struktur omah. 

Tuoou nggabungake pasokan bahan baku, pangembangan produk, produksi, transportasi, instalasi lan layanan tindak lanjut. Komitmen kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi solusi profesional lan solusi komersial lan efektif sing efektif. Layanan panyimpenan Laut lan layanan internal sing apik nggawe kita duwe kauntungan ing kompetisi rekan。

Tuoou wis nggawe pusat kontrol kualitas independen, sing utamane melu inspeksi materi, inspeksi bahan tambahan, inspeksi produk, inspeksi proses lan inspeksi laboratorium. Klompok kasebut nggunakake metode deteksi aktif kanggo nglacak lan ngontrol kabeh proses produksi, lan ngontrol bahan sing mlebu kanthi ketat. Peralatan eksperimen canggih lan prosedur uji coba standar internasional njamin akurasi lan standarisasi data eksperimen lan ningkatake kualitas produk.

certificate (1)
certificate (2)

Ana pitakon? Kita duwe wangsulan.

Tuoou duwe komitmen kanggo nyedhiyakake layanan pra-penjualan lan layanan purna jual kelas kapisan, sing entuk reputasi apik saka para pelanggan ing saindenging jagad.

Kita wis ngekspor menyang akeh negara ing Asia Tenggara, Eropa, Afrika, Australia, Amerika Tengah, Amerika Selatan lsp.

Tur Pabrik

2019090338590425
2019090338973129
2019090339033725
2019090338886709
facaty.
factory