Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 2012

SHIJIAZHUANG TUOOU CONSTRUCTION MATERIALS TRADING CO., LTD.

Sertifikasi ISO9001 Workshop gudang prefab ngeculake bangunan bengkel struktur baja ringan

Katrangan singkat:

Jenis: baja ringanStandar: AISI, ASTM, BS, DIN, GB, JIS
Sertifikat: ISO9001 / CE EN1090
Perawatan lumahing: Celup Panas / Dicat


Detail Produk

Tag Produk

Jendhela: Allumimium Alloy / PVC
Lawang: Sliding Door / Rolling Door
Panel Atap & Tembok: Panel Sandwich (EPS / PU / Kaca Kayu / Wol Rock)
Werna: Syarat Pelanggan
Layanan Sawise Didol: Dhukungan teknis online, Instalasi Onsite, Latihan Onsite, Inspeksi Onsite, suku cadang gratis
Kemampuan Solusi Proyek: desain grafis, desain model 3D, solusi total kanggo proyek
Bidang aplikasi: Gudang / bengkel / gudang / hanggar pesawat / omah unggas / garasi mobil
Rincian kemasan:
1. Komponen struktur baja bakal ana ing kemasan mudo kanthi proteksi sing tepat.
2. Panel sandwich bakal ditutup nganggo film plastik.
3. Bolt lan aksesoris liyane bakal dimuat ing kothak kayu.
4. pengiriman : nyengkuyung kapal laut ing pelabuhan xingang

ISO9001 Certification Prefab warehouse workshop shed light steel structure workshop buildings

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan