Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 2012

SHIJIAZHUANG TUOOU CONSTRUCTION MATERIALS TRADING CO., LTD.

Stamping (nglereni, mlengkung, ngelas)

  • Stamping (cutting, bending, welding)

    Stamping (nglereni, mlengkung, ngelas)

    Layanan One-Stop OEM & ODM nggawe macem-macem jinis bagean logam kanthi macem-macem bagian logam presisi nganti bagian stamping logam lembaran gedhe. Miturut jumlahe pesanan pelanggan, kita nawakake cara sing paling larang regane kanggo proyek sampeyan, bisa nggunakake nglereni laser, produksi siji-sijine utawa produksi otomatis mati progresif terus-terusan. Pemprosesan: Bahan Stamping: Baja, Baja tahan karat, Kuningan, Tembaga, tembaga, Aluminium, Titanium, baja silikon, piring nikel dll Proses liyane: Mesin, ...