Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 2012

SHIJIAZHUANG TUOOU CONSTRUCTION MATERIALS TRADING CO., LTD.

Sejarah pangembangan villa baja ringan ing omah lan luar negeri

Bubar, ing pasar perumahan nyebul "angin villa baja ringan", barang anyar iki nyebabake akeh wong sing nggatekake. Omah baja ringan katon ing China ing taun 1990an. Saiki, teknologi bangunan struktur baja wis diwasa, dipromosekake dening negara kasebut, lan wis resmi mlebu visi publik. Dadi negara maju asing kepiye carane nggawe omah? Amarga penguatan kesadharan lingkungan lan kekurangan kayu lan faktor liyane, akeh negara kayata Amerika Serikat, Jepang, Inggris, Australia, kanthi aktif mromosikake aplikasi lan pangembangan villa baja ringan.

Ing wiwitan taun 1960an, Australia ngusulake konsep "instalasi omah prefabrikasi sing cepet", nanging amarga pasar durung diwasa, mula durung dikembangake kanthi apik. Ing taun 1987, struktur baja berdinding tipis sing digawe adhem katon dhuwur, lan spesifikasi gabungan Australia lan Selandia Baru, amarga / nzs4600 baja struktural sing digawe adhem, diterbitake lan dileksanakake ing taun 1996. Baja jenis iki nduweni kapasitas bantalan dhuwur. Yen dibandhingake karo kapasitas kayu sing padha, mung 1/3 saka bobote kayu. Lumahing galvanis. Ing kahanan ora ana perbaikan, daya tahan bisa nganti 75 taun.

Omah baja ringan saya cepet ing Amerika Serikat. Ing taun 1965 omah-omah baja enom mung nyumbang 15% pasar konstruksi ing Amerika Serikat; Ing taun 1990 mundhak dadi 53 persen, nalika ing taun 1993 mundhak dadi 68 persen lan ing taun 2000 mundhak dadi 75 persen. Standarisasi, serialisasi, spesialisasi, komersialisasi lan sosialisasi komponen lan komponen perumahan meh 100%. Penyewaan macem-macem mesin konstruksi, peralatan lan instrumen konstruksi wis dikembangake banget, lan jurusan komersialisasi tekan 40%.

Ing taun-taun pungkasan, bangunan sistem keel baja ringan kanthi baja sing digawe adhem minangka metode konstruksi anyar sing berkembang kanthi cepet ing Eropa lan Amerika. Umume digunakake ing villa, omah, papan sing apik, klub kantor, sekolah, rumah sakit, bangunan komersial lan liya-liyane. Ing Australia, udakara $ 600 yuta omah kenceng saka baja ringan dibangun saben taun 120.000, cacah udakara 24% saka regane kabeh bisnis konstruksi ing Australia; Ing Amerika, jumlah omah sing dibangun nggunakake sistem iki mlumpat saka 55.000 ing pertengahan taun 1990an dadi 325.000 ing taun 2000. Saiki, villa baja ringan iki wis dadi bentuk struktur arsitektur utama ing negara maju.


Wektu kiriman: Mar-18-2021