Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 2012

SHIJIAZHUANG TUOOU CONSTRUCTION MATERIALS TRADING CO., LTD.

Keuntungan saka villa baja ringan

Ana alesan jero kenapa sistem villa baja ringan, kalebu omah lan apartemen siji-lantai lan multi-lantai, berkembang kanthi cepet. Yen dibandhingake karo omah struktur baja liyane, sistem perumahan integral baja ringan TUOOU, utamane omah keel baja ringan sing digawe tembok sing adhem tipis, duwe sawetara kaluwihan lengkap:

(1) lampu villa baja ringan, kekuatan dhuwur, kinerja seismik sing apik, keamanan dhuwur. Bangunan kasebut entheng banget, mung udakara separo bobot saka struktur beton.

(2) komponen sistem keel baja ringan lan produksi aksesoris pabrik lan mekanisasi, tingkat komersialisasi dhuwur, gampang entuk industrialisasi, industrialisasi, bisa nyepetake siklus konstruksi

(3) Area bagean saka komponen cilik, sing bisa nambah area efektif bangunan udakara 8% dibandhingake karo struktur beton. Atap kasebut nggunakake struktur truss steel, sing bisa nggawe bentuk atap sing mewah lan multi-dimensi, penampilan sing apik, lan memenuhi persyaratan khusus bangunan kasebut.

(4) Pipa banyu lan listrik ing njero ruangan bisa dikubur ing tembok, kanthi tata letak fleksibel lan modifikasi sing trep. Cocog kanggo nggunakake proteksi lingkungan lan papan tembok hemat energi, papan lantai lan panel atap kanthi konten teknologi tinggi, lan efek hemat energi sing apik.

(5) Konstruksi villa baja ringan mung sithik, kurang sampah konstruksi, bahan sing digunakake biasane didaur ulang utawa bahan biodegradable, kondusif kanggo perlindungan lingkungan ekologis, selaras karo sarat bangunan ijo lan pembangunan berkelanjutan, kalebu bangunan perlindungan lingkungan ijo.

(6) Dibandhingake karo struktur beton bata biasa, konsumsi energi total struktur baja ringan yaiku 30% lan emisi karbon dioksida dikurangi 67%.

Miturut asil aplikasi praktis, biaya konstruksi sistem villa baja ringan ing wilayah gempa bumi lan pondasi lemah alus rada luwih murah utawa padha karo sistem struktur beton bertulang, sing nduweni daya saing sing kuat. Ngelingi panggunaan jangka panjang, tren pangembangan lan syarat perlindungan lingkungan, villa baja ringan duwe prospek pangembangan sing apik lan permintaan pasar sing gedhe, sing bakal mbaka sethithik dadi "titik jual" anyar ing pasar omah. Sanajan villa baja ringan durung digunakake ing China, kita yakin manawa ing wektu sing cedhak, vila baja ringan bakal mekar ing endi wae ing China.


Wektu kiriman: Mar-18-2021