Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 2012

SHIJIAZHUANG TUOOU CONSTRUCTION MATERIALS TRADING CO., LTD.

Karakteristik villa baja ringan lan konstruksi sistem

Low Price Steel Structure Luxury Villa container hotel

Vila baja ringan, uga dikenal minangka perumahan struktur baja ringan, bahan utamane digawe saka strip baja aluminium galvanis sing dicelupake kanthi sintesis teknologi rolling adhem saka keel baja ringan.

 

Struktur paduan seng-aluminium pelat baja berlapis seng seng kasusun saka 55% aluminium, seng 43,4% lan silikon 1,6% dikuatake dadi 600. Struktur kabeh kasusun saka aluminium-wesi-silika-seng, mbentuk kristal papat unsur kandhel, mula nggawe lapisan alangi sing kuwat lan efektif kanggo nyegah faktor korosi ora bisa nembus.

 

Fitur baja ringan

1. resistensi korosi

Resistansi korosi "55% kumparan aluminium-seng" asale saka proteksi penghalang aluminium lan perlindungan korban saka seng. Nalika seng dikorbanake kanggo nglindhungi pinggiran, goresan, lan goresan lapisan, aluminium nggawe lapisan oksida sing ora larut sing dadi penghalang. Koil baja paduan aluminium-seng wis ngalami tes ekspos ruangan ruangan luwih saka 20 taun ing macem-macem kahanan atmosfer, lan kabukten 55% kumparan baja paduan aluminium-seng duwe perlindungan nglereni pinggiran sing luwih apik tinimbang galvanis lan kumparan baja paduan aluminium-seng 5%.

2. tahan panas:

Tahan panas 55% pelat baja paduan aluminium-seng luwih apik tinimbang pelat baja galvanis, lan resistensi oksidasi suhu tinggi pelat baja berlapis aluminium padha. Pelat baja paduan seng diisolasi bisa digunakake ing lingkungan suhu dhuwur nganti 315 derajat.

 

3. Refleksibilitas:

Pelat baja paduan seng-55% nduweni reflektifitas sing dhuwur, sing dadi penghalang tahan panas. Lembar seng sing diisolasi meh ana kaping pindho reflektivitas termal lembaran galvanis, saengga bisa digunakake minangka atap lan panel tanpa cat kanggo ngirit energi.

 4. Paint properti:

Amarga adhesi sing apik ing antarane lapisan seng lan cat saka plat baja seng aluminisasi, bisa dicet tanpa perawatan sadurunge lan perawatan udan nalika digunakake minangka papan tandha kanggo tujuan umum. Lembaran baja galvanis mbutuhake perawatan lan perawatan sadurunge.

  Struktur sistem villa baja ringanSistem struktur tembok baja ringan, kanthi balok lan kolom ribbed baja lan sejajar karo struktur pangopènan gaya umum, indikator kinerja fisik sing apik banget, periode pambangunan, efek insulasi sing apik, minangka jinis hemat energi ijo anyar lan sistem struktur bangunan perlindungan lingkungan.

1. Sistem dhasar

Bobot awak dhewe saka struktur baja ringan yaiku entheng, sing umure udakara 1/5 saka omah struktur beton bata lan 1/8 saka omah struktur beton bertulang, saengga bisa nyuda biaya konstruksi yayasan. Dhasar omah struktur baja ringan umume nggunakake strip.

(1) bobot ringan struktur baja ringan, bisa nyuda biaya teknik dhasar;

Desain pondasi tahan lembab kanthi efektif bisa nyegah nyerang kelembapan lan gas sing mbebayani;

(3)Mode jangkar sing cukup kanggo mesthekake sambungan dhasar lan awak utama sing dipercaya.

 

2. Sistem tembok

Sistem tembok eksternal umume antara 120-200, amarga tembok sing entheng lan lancip, area panggunaan nyata saka omah struktur baja ringan mundhak udakara 10% -15% tinimbang omah tradisional, area panggunaan njero ruangan mundhak luwih saka 90% tinimbang omah tradisional, ruang interior bisa misahake fleksibel. Garis pipa bisa diatur ing tembok, lantai lan komponen atap sing dilindhungi undhang-undhang, ndhelikake apik, luwih ayu.

(1)Temboke dipenuhi katun serat kaca, sing nduweni kinerja tahan panas, isolasi panas lan insulasi swara;

(2) kertas ambegan iku anti banyu lan bisa napas, sing bisa nyetel asor udara ing njero ruangan kanthi efektif, nggawe urip luwih kepenak, lan kanthi efektif ngalangi cetakan ing tembok;

Pipa kasebut dikubur ing tembok lan ora ngenggoni ruangan njero ruangan.

3. Sistem lantai

Lantai kasebut digawe saka anggota baja ringan tipe C lan galvanis panas-kuat. Balok lantai disusun miturut modulus standar lan tulang rusuk jarak sing padha. Balok lantai ditutupi karo piring struktural sing tahan lembab lan anti korosi, dadi sistem lantai gempa sing kuat.

(1) Plat struktural lan balok baja jubin struktur gabungan, kuwat lan stabil;

(2) kabeh jinis pipa banyu lan listrik didhelikake ing struktur lantai lan ora ngenggoni dhuwure bangunan;

(3) Katun serat kaca diisi ing interlayer, lan efek ngreksa panas lan isolasi panas, nyerep swara lan insulasi swara apik banget.

4. Sistem gendheng

Atap truss kasusun saka macem-macem komponen baja ringan. Umume, ana truss segitiga lan truss bentuk T, sing bisa nggayuh macem-macem pemodelan atap kompleks kanthi gampang lan fleksibel. Umume, atap digawe saka jubin aspal warna-warni, sing nduwe kinerja anti banyu sing apik lan nyorot kaendahan lan kualitase.

(1) Atap gabungan duwe fungsi bukti udan, tahan cuaca, insulasi panas, lsp. Sing bisa nggayuh macem-macem modelling;

Desain sirkulasi ventilasi, tansah njaga hawa sing seger.

5. Komponen struktural

Kabeh komponen struktural digawe saka baja galvanis kekuatan tinggi kanggo njaga umur omah. Kabeh komponen struktural diteken kanthi adhem mesin presisi pabrik, lan akurasi dimensi yaiku millimeter meter, sing ora ana tandhingane karo struktur liyane.

 

 


Wektu kiriman: Mei-07-2021