Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 2012

SHIJIAZHUANG TUOOU CONSTRUCTION MATERIALS TRADING CO., LTD.

Kinerja sing apik sawise taun anyar

Tanggal 2 Maret, Pak Robert, pelanggan Australia, teka ing perusahaan kita maneh. Iki kaping telune teka ing China lan tuoou. Sawise pangerten awal pisanan, evaluasi kaping pindho lan sukses pungkasan ing wektu iki Pak Robert mesthi negesake yen dheweke butuh sawetara villa baja ringan berteknologi tinggi, humanisasi lan ramah lingkungan, lan dheweke durung nemokake produk sing dikarepake banget Shijiazhuang. Nanging, dheweke mesthi memuji kualitas lan tampilan produk kita, sing bisa diarani luwih maju tinimbang perusahaan liyane ing industri lokal. Utamane, trafo lan omah model simulasi sing diselehake ing gerbang pabrik wis dadi produk pariwara kanggo narik pelanggan.

Sajrone lelungan iki, Pak Robert mlebu pesen kanggo telung villa gaya Eropa. Sawise patang wulan suwene kunjungan, departemen jaban rangkah nembe mbukak platform Alibaba. Amarga munggah-mudhun lan persaingan pasar sengit, kena pengaruh faktor sing durung mesthi, kanthi upaya gabungan kabeh departemen perusahaan, mula isih bisa ngasilake asil penjualan sing apik. Ngadhepi tugas sabanjure, Pak Robert wis entuk prestasi hebat ing adol, Kesempatan lan tantangan dadi bebarengan. Kita yakin bisa entuk asil sing luwih apik.

Kontradiksi ing antarane syarat-syarat masarakat kanggo kualitas urip lan papan papane luwih kuat, lan villa baja ringan, minangka titik keseimbangan saka kekarone, panjaluk sing komprehensif saya mundhak taun-taun, sing pinunjul banget kanggo ngirit ruangan lan ningkatake lingkungan urip.

Tuoou wis siyap kanggo produksi produk anyar, ngupayakake inovasi lan pengembangan macem-macem villa baja ringan. Iki bakal luwih ngiyatake konstruksi platform, nambah tata letak saluran, nyedhiyakake skema desain profesional lan ningkatake sistem layanan sawise-penjualan. Aku yakin manawa proyek villa baja ringan bakal nggawe landasan landasan anyar


Wektu kiriman: Mar-18-2021